Hundens Hus integritetspolicy

Vår integritetspolicy

Du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss. Här kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Om personuppgifter

Hundens Hus kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till kurser, event och tjänster eftersom anmälningar endast är giltiga efter betalning av faktura, och du kan alltid själv se vilka personuppgifter vi har i din profil.

När sparar vi personuppgifter?

Hundens Hus lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, adresser, korrespondens i följande fall:
• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Hundens Hus aktiviteter.
• När du beställer/använder/köper Hundens Hus tjänster och produkter.
• När du blir medlem i Hundens Hus.
• När du kontaktar oss.
• När du prenumererar på Hundens Hus Nyhetsbrev.
• Vid anmälan till kurs efterfrågar vi uppgifter om din hund som noteras på din personliga faktura, dessa uppgifter visas endast på fakturan som kan ses av dig, av Hundens Hus personal, ekonomiansvariga, revisorer och skatteverket vid revision.

Hur vi använder personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet, samt för utskick av information, nyhetsbrev och marknadsföring.

Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om ordrar och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.

Ditt godkännande

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundens Hus lagrar och behandlar dessa. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Hundens Hus köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta. Här kan du läsa mer om våra Hundens Hus allmänna villkor >

Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta. Här kan du läsa mer om våra Hundens Hus allmänna villkor >

Foton/filmer

På Hundens Hus så fotar och filmar vi mycket – både i utbildningssyfte för böcker, power points, häften etc och för att publicera sociala medier.  I och med att du godkänner köpevillkoren så ger du Hundens Hus ditt skriftliga tillstånd att använda bilder/filmer för dessa ändamål.

Våra webbplatser och nyhetsbrev

Hundens Hus respekterar din integritet! De flesta webbplatser spårar och lagrar din aktivitet på webben. Våra webbplatser använder sig inte av cookies eller någon typ av spårningsprogram och vi lagrar inte heller information på din dator. När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp på någon av våra webbplatser eller webbtjänster, lagras ditt IP-nummer. När vi skickar ut nyhetsbrev och marknadsföring lagras statistik för dessa och vi kan se om våra kunder har öppnat utskick eller klickat på länkar. När du godkänner våra köpvillkor godkänner du även vårt nyhetsbrev samt eventuella andra utskick med information och erbjudanden från oss. Det finns alltid en länk i våra nyhetsbrev där du enkelt kan avregistrera dig.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Hundens Hus godkända personal.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss >

HÄR FINNS HUNDENS HUS

• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 

OM HUNDENS HUS AB

Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben och i Cillas mobila app.

Vi ger dig en gedigen, kvalitetssäkrad utbildning.
VÄLKOMMEN!
 
 

KONTAKTUPPGIFTER

HUNDENS HUS SUNDSVALL

Södra Allén 5,
852 39 Sundsvall

E-post: sundsvall@hundenshus.com

Tel: 08-29 17 74

Org. Nr: 556797-5254

©Hundenshus AB 2018